Jubilarissen

Op de ALV van april 2023 hebben we stilgestaan bij onze jubilarissen. We hebben op de avond zelf Jos Laarakker in het zonnetje gezet. Hij is 12,5 jaar lid van onze vereniging. Onder dankzegging voor zijn inzet voor onze vereniging kreeg hij een attentie uitgereikt door de voorzitter.

50 jaar lid van de EHBO vereniging Reusel

Op 29 april heeft de vereniging een receptie gehouden voor Maria van Gompel, Bella Dierckx en Leen Fiers ter gelegenheid van hun 50 jarig lidmaatschap van onze vereniging. Op deze middag hebben we met hun familieleden, vrienden en leden van de EHBO vereniging de jubilarissen in het zonnetje gezet. Als dank ontvingen ze van de vereniging het beeldje “Helpen” van Paul Roijmans. Een teken van waardering voor de ongelooflijke inzet die deze drie dames voor onze vereniging hebben getoond.

Marietje Maas-Legius 60 jaar lid van de EHBO vereniging Reusel

Een paar weken na de ALV is een afvaardiging van het bestuur op bezoek geweest bij Marietje Maas-Legius. Ze heeft het Certificaat van Verdienste van de vereniging ontvangen. Marietje heeft zich met heel veel passie en energie jarenlang ingezet voor onze vereniging. Wij spreken onze grote waardering hiervoor uit en feliciteren Marietje met deze mijlpaal.

EHBO Vereniging 75 jaar

Een ook de vereniging zelf is een jubilaris: we bestaan in 2023 75 jaar. Dit is op de ALV gevierd met heerlijke chocoladebonbons van Chocoladelust.

Reacties zijn gesloten.